ITWatch

Stibo-topchef træder tilbage

Efter 14 år på posten træder Stibos topchef tilbage, mens den næstkommanderende tager over på posten. Stibo er moderselskab til Stibo Systems.

Foto: PR

Der er skiftedag i Stibo-koncernen, der er moderselskab til Stibo Systems. Koncernchef Hans Damgaard træder ud efter 14 år på posten og efter at have været i selskabet siden 1994. Han går i stedet efter en fuld bestyrelseskarriere, skriver selskabet i en meddelelse.

Han bliver samtidig formand for bestyrelsens strategiudvalg, hvor bestyrelsen, "bl.a. vil drage nytte af Hans' indgående kendskab til Stibo," hedder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs