ITWatch

Erfaren TDC-boss vender tilbage til Danmark

Med Globalconnects fusion med Broadnet er der gensyn til en af de erfarne topchefer i TDC, der forlod virksomheden som en blandt flere i et internt opgør.

Martin Lippert bliver adm. direktør for det fusionerede selskab mellem Globalconnect og Broadnet. Foto: Globalconnect

Martin Lippert er tilbage på dansk jord som topchef i et dansk teleselskab. Som den nye samlende direktør for Broadnet og Globalconnect, efter de to selskaber under ledelse af deres fælles ejer, EQT, nu går sammen i et stort nordisk selskab.

Han afløser den udadvendte Christian Holm Christensen i toppen af de to virksomheder. Holm er i dag topchef for Globalconnect, men forlader selskabet ifølge ITWatch' oplysninger.

Og ind kommer nu en erfaren herre.

Martin Lippert stoppede i TDC for at sætte sig på topposten i Broadnet i 2013. Han forlod TDC i det, der var et opgør om topchefposten i selskabet, hvor også den nuværende topchef i KMD, Eva Berneke, samt MTG-topchef Anders Jensen forlod den danske telekoncern.

Kilder i TDC sagde dengang, at Carsten Dilling samt Martin Lippert lå i infight om at tage topposten i TDC dengang i 2012 som afløser for Henrik Poulsen, der var gået til det daværende Dong Energy.

Martin Lippert har haft flere centrale poster i TDC som erhvervsdirektør samt til sidst COO, altså næstkommanderende.

Før TDC var han i selskabet Mach, der blev lagt sammen med Dannet.

Globalconnect-direktør stopper efter fusion

Globalconnect i milliardfusion

Forsiden lige nu

TDC's gæld svulmer med 14 milliarder på et halvt år

På et halvt år er TDC's rentebærende nettogæld vokset til 36,9 mia. kr. Men finansdirektør Stig Pastwa forsikrer, at der er råd til investeringer. Nogle af pengene fra Get-salg skal bruges til at nedbringe gæld, mens det er uklart, hvad der skal ske med resten.

Klumme: Pas på med at træne fremtidens ledere til fortidens ledelse

Der er opbrud i danske virksomheder og organisationer i disse år, hvor digitaliseringen har store organisatoriske og ledelsesmæssige konsekvenser. Langt fra alle ledere er rustet til at lede fremtidens organisationer, skriver Henrik Trepka, leder af Dansk IT’s CIO-netværk, og Tune Hein, ledelsesrådgiver, i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger