ITWatch

Erfaren TDC-boss vender tilbage til Danmark

Med Globalconnects fusion med Broadnet er der gensyn til en af de erfarne topchefer i TDC, der forlod virksomheden som en blandt flere i et internt opgør.

Martin Lippert bliver adm. direktør for det fusionerede selskab mellem Globalconnect og Broadnet. Foto: Globalconnect

Martin Lippert er tilbage på dansk jord som topchef i et dansk teleselskab. Som den nye samlende direktør for Broadnet og Globalconnect, efter de to selskaber under ledelse af deres fælles ejer, EQT, nu går sammen i et stort nordisk selskab.

Han afløser den udadvendte Christian Holm Christensen i toppen af de to virksomheder. Holm er i dag topchef for Globalconnect, men forlader selskabet ifølge ITWatch' oplysninger.

Og ind kommer nu en erfaren herre.

Martin Lippert stoppede i TDC for at sætte sig på topposten i Broadnet i 2013. Han forlod TDC i det, der var et opgør om topchefposten i selskabet, hvor også den nuværende topchef i KMD, Eva Berneke, samt MTG-topchef Anders Jensen forlod den danske telekoncern.

Kilder i TDC sagde dengang, at Carsten Dilling samt Martin Lippert lå i infight om at tage topposten i TDC dengang i 2012 som afløser for Henrik Poulsen, der var gået til det daværende Dong Energy.

Martin Lippert har haft flere centrale poster i TDC som erhvervsdirektør samt til sidst COO, altså næstkommanderende.

Før TDC var han i selskabet Mach, der blev lagt sammen med Dannet.

Globalconnect-direktør stopper efter fusion

Globalconnect i milliardfusion

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger