ITWatch

Erfaren TDC-boss vender tilbage til Danmark

Med Globalconnects fusion med Broadnet er der gensyn til en af de erfarne topchefer i TDC, der forlod virksomheden som en blandt flere i et internt opgør.

Martin Lippert bliver adm. direktør for det fusionerede selskab mellem Globalconnect og Broadnet. Foto: Globalconnect

Martin Lippert er tilbage på dansk jord som topchef i et dansk teleselskab. Som den nye samlende direktør for Broadnet og Globalconnect, efter de to selskaber under ledelse af deres fælles ejer, EQT, nu går sammen i et stort nordisk selskab.

Han afløser den udadvendte Christian Holm Christensen i toppen af de to virksomheder. Holm er i dag topchef for Globalconnect, men forlader selskabet ifølge ITWatch' oplysninger.

Og ind kommer nu en erfaren herre.

Martin Lippert stoppede i TDC for at sætte sig på topposten i Broadnet i 2013. Han forlod TDC i det, der var et opgør om topchefposten i selskabet, hvor også den nuværende topchef i KMD, Eva Berneke, samt MTG-topchef Anders Jensen forlod den danske telekoncern.

Kilder i TDC sagde dengang, at Carsten Dilling samt Martin Lippert lå i infight om at tage topposten i TDC dengang i 2012 som afløser for Henrik Poulsen, der var gået til det daværende Dong Energy.

Martin Lippert har haft flere centrale poster i TDC som erhvervsdirektør samt til sidst COO, altså næstkommanderende.

Før TDC var han i selskabet Mach, der blev lagt sammen med Dannet.

Globalconnect-direktør stopper efter fusion

Globalconnect i milliardfusion

Forsiden lige nu

Dell EMC sender alle chefer i træning for at bryde mandedominans

Ens karriere kan blive begrænset, hvis man som leder hos Dell EMC undlader at sammensætte en divers organisation med f.eks. flere kvinder. Det fortæller europæisk chef Nicolai Moresco, der selv har arbejdet med sine fordomme. "Der var en, der holdt et spejl op for mig," siger han.

Løkke åbner for digital skat på Facebook fra 2020

Den danske statsminister mener, at Danmark og Tyskland ser ens på udfordringen med at pålægge bl.a. Facebook og Google en digital skat. Det skal ske via OECD og muligvis fra 2020, mener Lars Løkke Rasmussen.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger