ITWatch

Fynsk robot-virksomhed styrker internationalt fokus

Onrobot oplever stor efterspørgsel og har derfor ansat ny ansvarlig for de nordiske, engelske og irske markeder.

Foto: PR/Onrobot

Den fynske robot-virksomhed Onrobot har ansat Thomas Knudsen som ansvarlig for virksomhedens markeder i Norden, Storbritannien og Irland. Det skriver Teknovation.

"Thomas Knudsen kommer til OnRobot på et rigtigt spændende tidspunkt. Det er netop nu, at markedet for end-of-arm-tooling, altså robottilbehør, for alvor begynder at boome. Det kan vi tydeligt se på efterspørgslen," siger Enrico Krog Iversen, CEO i Onrobot, til Teknovation.

Ifølge direktøren har den nye salgsansvarlige den "rette entreprenørånd og en stærk international erfaring", som kan bidrage positivt til virksomheden.

Thomas Knudsen er uddannet maskiningeniør og har derudover en HD i afsætning.

Onrobot hentede tidligere på året en million-investering fra en kapitalfond. Investeringen er blandt andet blevet brugt på opløb af et mindre dansk selskab, og fremtidsplanerne er flere opkøb, lød det fra Enrico Krog Iversen i august.

Kendt navn trak millioner til robotter i Odense

Fynsk robotselskab laver opkøb efter investering fra kapitalfond 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs