ITWatch

Microsofts nye salgsdirektør: Vi skal fortsætte den digitale rejse med kunderne

Frederik Braun er ny salgsdirektør for det kommercielle segment hos Microsoft Danmark. Den nye rolle betyder, at han rykker tættere på kunderne og deres digitale transformation.

Frederik Braun er ny salgsdirektør hos Microsoft Danmark. | Foto: PR/Microsoft

Med ti år hos Microsoft Danmark på cv'et er det en erfaren profil, der i skikkelse af Frederik Braun sætter sig til rette i stolen som ny salgsdirektør for Entreprise-segmentet hos it-selskabet.

Hans formelle titel er direktør for Enterprise Commerciel. På almindelig dansk betyder det, at Frederik Braun fremover får ansvaret for Microsofts salg til de største danske erhvervskunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs