ITWatch

Konkurrence holder KMD skarpe, mener topchefen

KMD må se sin forretning med gamle monopolsystemer udsat for stigende konkurrence, men det holder selskabet skarpt, siger topchefen til Computerworld.

Foto: Astrid Maria Rasmussen/KMD

Når man forsvarer et monopol, taber man ordrer. Det ligger ligesom i modellen, men for KMD er opgøret med det monopol, selskabet er et symbol på med leverance af it-systemer til kommunerne gået som forventet.

Det siger KMD´s topchef Eva Berneke til Computerworld.

Hun så gerne, at man havde vundet et par ordrer mere end man har, men er i det store hele tilfreds.

Og det, at andre selskaber som ikke mindst Netcompany er kommet på banen som udfordrer, gør KMD stærkere.

"Det er sundt at vinde på almindelige markedsvilkår, og det er sundt at have noget konkurrence. Det holder også os oppe på tæerne. Det er klart, hvis kunden ikke har andre steder at gå hen, er man måske ikke helt så skarp som, hvis kunderne kan gå et andet sted hen med deres forretning," siger hun.

"Staten har sovet i timen når det kommer til it-sikkerhed"

Sundhedsplatformen kan koste Rigshospitalet millioner


Forsiden lige nu

Skat udviklede ny softwarerobot på 14 dage

En bunke på 30.000 mindre sager hos Skat blev sidste år startskuddet til at udvikle en softwarerobot, der kunne tage sig af sagsbehandlingen. I dag har Skatteforvaltningen etableret et kontor med 11 medarbejdere til at udvikle automatiseringsløsninger.

Microsoft omrokerer på direktionen i Danmark

Microsoft Danmark ryster posen og skifter ud på direktørposter. Det betyder, at der kommer nye chefer i spidsen for it-selskabets kommercielle salg samt for det tekniske løsningssalg.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger