ITWatch

Ingen plads til Nianet-chef efter fusion med Globalconnect

Rasmus Helmich forlader posten som adm. direktør i Nianet, efter Globalconnects køb er blevet godkendt. Det er naturligt, når der er tale om et opkøb, fastslår han.

PR/Nianet
Rasmus Helmich forlader Nianet. Foto: PR/Nianet

Handlen er mellem Globalconnect og Nianet blev godkendt i forrige uge, og salgspapirerne er nu underskrevet. Det betyder samtidig, at adm. direktør i Nianet, Rasmus Helmich, stopper som topchef.

Han er ikke blevet tilbudt at følge med over i det fusionerede selskab, skriver Computerworld.

"Jeg har ikke fået et valg, for det er jo ikke mig, der afgør eller vælger, hvem der driver forretning fremadrettet. Det er Globalconnect, der har købt os, og dermed er det også Globalconnect, der afgør, hvordan det hele skal struktureres fremadrettet. Ledelsen hos Globalconnect har en plan, og det har vi jo ikke som sælger," siger Rasmus Helmich til Computerworld.

Hans afgang på posten er ventet. Allerede samme dag, som Konkurrencestyrelsens godkendelse faldt, udtalte Rasmus Helmich til ITWatch, at han forventede at forlade forretningen og vil rette blikket mod en professionel bestyrelseskarriere.

Direktør efter godkendt opkøb: Vores potentiale i Tyskland er nu langt større

Nianet-chef forlader posten

Forsiden lige nu

Dansk teleselskab gør klar til at indtage Norge

Danske Uni-tel er på vej ind på det norske marked for erhvervstelefoni. Ifølge selskabet er nordmændene ikke så langt fremme på området, hvorfor Uni-tel "kan endnu mere" end sine konkurrenter.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger