ITWatch

Startup mister Ahlers som bestyrelsesmedlem

Tommy Ahlers beslutning om, at blive minister koster dyrt for tech-startup, da Ahlers forlader bestyrelsespost.

Worksome i deres gamle lokaler. I dag bor de i Pier47.

Startup-selskabet Worksome betaler dyrt for, at Danmark nu får Tommy Ahlers som ny forsknings og undervisningsminister. For selskabet må se Ahlers forlade posten i bestyrelsen som følge af ministerudnævnelsen.

Det skriver Techsavvy.

Tommy Ahlers ringede og fortalte ledelsen i Worksome, at han havde fået et job han ikke kunne sige nej til og at det betød, at han forlod posten.

"Jeg synes det er fremragende. Det er et stærkt træk af både Lars (statsministeren, red) og Tommy, og jeg tror det er godt for Danmark, at vi får Tommy ind i den rolle – som måske er den vigtigste af alle. Så jeg er super glad, om end det er en overraskelse,” siger Morten Petersen, medstifter af Worksome.

Men han lægger ikke skjul på, at han ærgrer sig. Men han håber også, at en mand som Tommy Ahlers med politisk indflydelse på sigt kan være positivt for et selskab som Worksome.

Freelancere skubber bund- og toplinje i vejret for konsulenthus 

Konsulenthus runder milliarden næste år 

 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs