ITWatch

Tidligere CIO hos Sitecore skal rådgive om innovation hos internationalt analysehus

Claus Hagen Nielsen, der blev afskediget som CIO i Sitecore, skal fremover rådgive Gartner-kunder om digital innovation.

Foto: Colourbox

Det blev kun til et kort visit som CIO hos it-selskabet Sitecore for Claus Hagen Nielsen, der efter blot et år blev afskediget.

Nu er han dog tilbage på arbejdsmarkedet som ny som senior executive partner hos analysehuset Gartner. Det skriver Computerworld.

"Jeg kommer til at skulle rådgive om digital innovation og om, hvordan man som CIO ikke bare sparker døren ind hos CFO'en, men også til CEO'en og får tænkt teknologi ind i forretningen," siger Claus Hagen Nielsen til Computerworld.

Han uddyber, at den nye rolle handler om at sikre, at digitalisering tænkes i kundernes forretningsstrategi fremfor blot at blive en eftertanke.Rådgivningen er målrettet Gartner-kunder med executive-abonnement, der ønsker sparring omkring it-strategiske spørgsmål.

Softwareselskab henter ny direktør hos Sitecore  

Hurtigløberen Sitecore mister pusten: Taber omsætning og overskud 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs