Microsoft-boss i opløb om årets bestyrelseskvinde

Microsofts danske topchef er med i slutspillet om årets kvindelige bestyrelsesmedlem. Prisen er blevet vundet af striber af tech-kvinder tidligere.
Foto: PR/Microsoft
Foto: PR/Microsoft

Marianne Dahl Steensen, adm. direktør for Microsoft Danmark og Island, er med blandt 15 kvinder i udvælgelsen af årets kvindelige bestyrelsesmedlem.

Det skriver Lederne. Prisen uddeles 31. januar.

"Det er på mange måder tankevækkende, at der i 2018 overhovedet er brug for en pris, der fremhæver det ene køn frem for det andet. Men det er der. Jeg kan desværre ikke komme i tanke om andre områder, hvor vi sløser ligeså meget med ressourcerne, som vi gør det med kvindeligt ledertalent," siger jurymedlem og viceadministrerende direktør i Lederne Bodil Nordestgaard Ismiris på Lederne.dk.

Women's Board Award, som prisen hedder, blev første gang uddelt i Danmark i 2014, hvor prismodtager var Eva Berneke, adm. direktør i KMD. I 2015 gik prisen til CEO Merete Eldrup fra TV2, i 2016 til adm. direktør Lene Skole fra Lundbeckfonden, mens Pernille Erenbjerg, CEO i TDC, i 2017 kunne drage hjem fra prisoverrækkelsen som vinder, skriver Lederne.

Stifter af e-conomic skyder penge i startup

Digitaliseringsstyrelsen: Frelle kan agere brobygger 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også