ITWatch

Nu er det blevet Morten Feldings tur til at vidne i Atea-sagen

Ateas adm. direktør, Morten Felding, skal i denne uge en tur i vidneskranken i sagen, der omhandler mulig bestikkelse og underslæb for 1,2 mio. kr.

Foto: PR/Atea

Ateas danske topchef, adm. direktør Morten Felding, har været en central figur i bestikkelsessagen, der er den største i nyere tid. Det skriver Berlingske.

I første omgang var han blandt de anholdte og sigtede i sagen – en sigtelse som politiet siden har droppet – og onsdag skal Morten Felding en tur i vidneskranken som det første af en række vidner i den verserende sag.

Det var en henvendelse fra Morten Felding til Region Sjællands it-direktør Per Buchwaldt i maj 2015, som siden førte til en politianmeldelse og senere den igangværende retssag.

Fire tidligere Atea-chefer og tre nu tidligere chefer i Region Sjælland og Rigspolitiet er tiltalt for at have givet eller modtaget bestikkelse. I alt omhandler sagen, der kører frem til 2. februar, bestikkelse og underslæb for 1,2 mio. kr.

Atea udsat for svensk svindel 

Formuer flød fra konto 2840, da Atea-direktører og offentlige chefer slog sig løs 

Mere fra ITWatch

Visma opruster i kommunerne og køber Sofus

Den opkøbsivrige norske Visma-koncern køber nu Aarhus-virksomheden Sofus Døgndata, der leverer cloud-løsninger til daginstitutioner. Selskabet venter flere opkøb på området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs