ITWatch

Nu er det blevet Morten Feldings tur til at vidne i Atea-sagen

Ateas adm. direktør, Morten Felding, skal i denne uge en tur i vidneskranken i sagen, der omhandler mulig bestikkelse og underslæb for 1,2 mio. kr.

Foto: PR/Atea

Ateas danske topchef, adm. direktør Morten Felding, har været en central figur i bestikkelsessagen, der er den største i nyere tid. Det skriver Berlingske.

I første omgang var han blandt de anholdte og sigtede i sagen – en sigtelse som politiet siden har droppet – og onsdag skal Morten Felding en tur i vidneskranken som det første af en række vidner i den verserende sag.

Det var en henvendelse fra Morten Felding til Region Sjællands it-direktør Per Buchwaldt i maj 2015, som siden førte til en politianmeldelse og senere den igangværende retssag.

Fire tidligere Atea-chefer og tre nu tidligere chefer i Region Sjælland og Rigspolitiet er tiltalt for at have givet eller modtaget bestikkelse. I alt omhandler sagen, der kører frem til 2. februar, bestikkelse og underslæb for 1,2 mio. kr.

Atea udsat for svensk svindel 

Formuer flød fra konto 2840, da Atea-direktører og offentlige chefer slog sig løs 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs