ITWatch

Bredbånds-millionær skyder millionbeløb i startup

Startuppen Advokurser har fået et ukendt millionbeløb af en af stifterne af Fullrate.

Bredbåndsselskabet Hipers adm. direktør, Stig Myken, skyder et ukendt millionbeløb i startuppen Advokurser, skriver Børsen.

Selskabet har siden efteråret 2014 tilbudt advokatfirmaer ubegrænset adgang til efteruddannelse og kompetenceudvikling for et fast månedligt beløb og får nu et solidt rygstød af medstifteren af Fullrate og Hiper.

"Virksomheden har vist at skabe stor værdi for advokater i hele landet. På Advokursers portal kan advokater nemt og effektivt tilgå efteruddannelseskurser, som holder dem opdateret og skarpe på den seneste udvikling inden for deres felt. Jeg ser generelt et kæmpe potentiale inden for digitale læringsmidler og her er Bleuprint Learning (firmanavn for Advokurser, red.) førende på det danske marked," siger Stig Myken til Børsen.

Hiper-direktør putter penge i online læring

Hiper udfordrer fiberselskaberne med 1000 mbit bredbånd

Forsiden lige nu

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger