ITWatch

Mægbæk forlader Plenti – TDC har fundet kendt ansigt som afløser

Peter Mægbæk stopper som direktør for Plenti. Hans efterfølger på posten bliver en erfaren skikkelse fra telebranchen.

Peter Mægbæk fortsætter resten af november på posten som adm. direktør i Plenti. Derefter er det slut. | Foto: PR

Blot få måneder efter TDC købte den lille konkurrent Plenti, har adm. direktør Peter Mægbæk valgt at stoppe i selskabet. Det skriver Børsen.

Ny mand på posten bliver Claus Warmsler-Nielsen, der i sin tid var med til at opbygge Telmore, som TDC købte op i 2004.

"Jeg har i lang tid haft lyst til at have det fulde ansvar for en forretningsenhed. Og så synes jeg bare, at Plenti er en ekstremt spændende virksomhed. Når man er gammel telemand, følger man selvfølgelig med på sidelinjen. Og jeg må bare sige, at de resultater, man har opnået i Plenti - de er blændende og opnået på kort tid," siger Claus Warmsler-Nielsen til Børsen

Han kommer fra en stilling som konsulent i virksomheden Subscrybe. Inden da var Claus Warmsler-Nielsen i en årrække kommerciel direktør for Telmore, indtil telekoncernen nedlagde stillingen i forbindelse med indslusningen af brandet i resten af TDC-koncernen.

Hvad fremtiden bringer for Peter Mægbæk står endnu hen i det uvisse, men han fastslår overfor Børsen, at han ønsker at prøve kræfter med større udfordringer end at drive Plenti videre som et datterselskab i TDC.

Mægbæk skal gentage Plenti-succesen som formand for ERP-selskab 

Plenti-direktør i nyt forretningseventyr 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs