ITWatch

Profiler

Sentia-direktør nummer fire på fire år regner med at køre opgaven hjem

Sentia har efter en kraftig opkøbsbølge haft stor udskiftning på topchefposten med fire direktører på fire år. Men Jakob Høholdt venter at blive den, der endelig kører opgaven med at konsolidere de tilkøbte selskaber i land. "Jeg mener, opgaven skal gribes anderledes an, og det er det, vi nu har sat i værk."

Tidligere Visma-topchef og garvet it-profil er gået all in på at importere portugisiske vine

MIN KARRIEREVEJ: Torben Ryttersgaard har næsten 30 års erfaring i it-branchen og en række topposter hos nogle af landets største it-selskaber på sit CV. Alligevel er han i dag direktør i Vinho, som han stiftede i 2018, og som importerer og sælger portugisiske vine. Om han en dag vender tilbage til it-branchen, er ikke til at sige, for hvis der er én ting, hans karriere har lært ham, så er det, at "man aldrig skal sige aldrig."

Camilla Ley efter exit fra Queue-it: Har ingen planer

Camilla Ley Valentin trækker stikket hos Queue-it, men fortsætter i bestyrelsen. Hun skal holde fri og afviser ikke et fast job senere, hvis det dukker op. Iværksætterlivet er en af flere muligheder, siger hun.

Hesehus-chef har to startups og 19 år som direktør på CV'et: Jeg er overhovedet ikke iværksættertypen

MIN KARRIEREVEJ: Lars Hedal har siden 2002 været i spidsen for det fynske it-selskab Hesehus, selvom han som studerende ikke drømte om en karriere i it-branchen. Undervejs i hans studie blev han marketingchef i hans kammerats it-startupvirksomhed, og et par år senere fik Lars Hedal selv muligheden for at starte en it-virksomhed. "Jeg ville fortryde det, hvis ikke jeg fik prøvet det af," fortæller han til ITWatch

Nexcom henter ny CFO fra Simcorp

Ny chief financial officer hentet fra Simcorp skal understøtte resten af ledelsens nye struktur og strategi om international vækst.

Nodes-stifter investerer i tidligere konkurrents nye selskab

Tidligere på året trak Andreas Green Rasmussen sig fra japanske Monstarlab, som i 2017 købte danske Nodes. Siden da har Nodes-stifteren kastet sig over et nyt liv som investor, og nu har han lavet en investering i sin tidligere konkurrents nye selskab. "Jeg tænker, at det her godt kan blive større end Nodes," lyder det.

Tyskeksamen var indgangen til tech-branchen for 24-årig iværksætter

MIN KARRIEREVEJ: Philip Rossen har altid interesseret sig for teknologi, og havde en drøm om at arbejde for Apple en dag. Men det var først i gymnasiet, at han fik idéen til undervisningsplatformen Justlearn, som han stiftede i 2017. Læs det nyest afsnit af ITWatchs karriereserie her.

Seneste nyt

Se flere jobs