ITWatch

Profiler

Debat: Tre veje til flere kompetente it-kræfter

Manglen på it-medarbejdere er en hæmsko for udvikling og vækst, men virksomheder kan selv afhjælpe situationen, lyder det fra marketingsdirektør i Microsoft Danmark, Nana Bule, der peger på tre veje til at skaffe flere it-kompetencer til erhvervslivet.

It-konsulent: Pas på med at gå med på hypet

DE ERFARNE: Mangeårig partner i konsulentbranchen Søren Bronneé Sørensen advarer mod, at virksomheder kaster sig ud i hypede teknologier. Problemstillingen skal fremfor teknologien være i fokus.

Central bredbåndsstrategi er ny for TDC-formand

De nye TDC-ejere har en vision om, at alle danskere skal have adgang til 1 gigabit bredbånd i midten af 2020'erne. Den målsætning var ukendt for den nye - midlertidige - bestyrelsesformand, da ITWatch mandag satte ham i stævne.

Regeringen vælter sig i kendte it-folk

Med udnævnelsen af it-iværksætteren Tommy Ahlers til minister kroner regeringen sin flittige brug af kendte it-folk. Samtidig vælter det frem med nævn, råd og vækstteams med samme it-kendisser.

NNIT-topchef i spidsen for regeringens nyeste digitale sats

I dag ser Digital Hub Denmark dagens lys. Foreningen, der stiftes i samarbejde mellem regeringen, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Finans Danmark, skal gøre Danmark til en af Europas førende digitale vækstmiljøer og får en markant it-profil i front.

Rogaczewski: Børsnotering skaber fundament for flere opkøb

En kommende børsnotering skal skabe en bredere investorskare bag Netcompany samtidig med, at ledelsen fortsat vil eje en betragtelig del af virksomheden. Ejerstrukturen er den helt rigtige til at fastholde vækst og erobre nye markeder i Nordeuropa, fastslår direktør André Rogaczewski.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger