ITWatch

Profiler

Bjarne Riis rykker op i hierakiet hos Crayon og ud i verden

Han kommer til primært at bruge sin energi uden for de nordiske lande. Men ellers vil Bjarne Riis endnu ikke løfte sløret for, hvad der skal ske, når han stopper som dansk landechef for at rykke til en anden stilling i Crayon. Jobskiftet har været undervejs siden oktober sidste år.

Opkøbsjagten fortsætter for robot-iværksætter fra Odense

Enrico Krog Iversen har pengene til at vokse og er klar til at bruge dem for at gøre robotfirmaet Onrobot til en global markedsleder. Hans vidtforgrenede netværk giver ham gode kort på hånden, når han skal udpege de virksomheder, der vil passe ind.

TDC henter chefkonsulent fra ministerie

Den nyansatte chefkonsulent kommer fra en stilling i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriets departement, hvor han var ansvarlig for at koordinere ministeriets EU-arbejde på teleområdet.

Minister vil stramme udbudsregler efter Atea-sag

Innovationsminister Sophie Løhde (V) er parat til at stramme reglerne for offentlige udbud. Det sker efter, at det offentlige efter de gældende regler fortsætter samarbejdet med Atea, der er dømt for bestikkelse. En afgørelse ministeren forholder sig kritisk overfor.

Kammeradvokaten letter presset på Ateas topchef

Kammeradvokaten kritiserer Ateas topchef Morten Felding for ikke at have stoppet ordning mellem it-selskabet og Region Sjælland. Atea har dog truffet passende personalemæssige foranstaltninger under hans ledelse, lyder det i redegørelse.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger