ITWatch

Profiler

Dell: Mange danske virksomheder er skuffede over cloud

Danske virksomheder er i forvejen så godt med digitalt, at overgangen til cloud skuffer mange. Sådan lyder det fra Dell Technologies danske CTO, der samtidig slår et slag for de lokale datacentre. Deres betydning vil blive markant fremover som et alternativ til de store hyperscalers, der dermed kan presses i pris med lokale alternativer.

Dagrofa henter digital direktør i DSB

Ved siden af udnævnelsen af den nye Spar-direktør er der også kommet navn på, hvem der skal stå i spidsen for den digitale rejse i købmandskoncernen fra Ringsted.

It-chef bliver del af topledelsen i Maersk

Maersk udvider sin ledelsesgruppe, hvor it-direktør Navneet Kapoor indtræder i gruppens Executive Board. Det er blandt andet udtryk for, at teknologi spiller en mere afgørende rolle for selskabet fremadrettet, hedder det i forbindelse med udnævnelsen.

3 henter ny marketingchef

Mobilselskabet henter ny marketingchef ombord fra Danske Spil. Han vender dermed tilbage til mobilselskabet, hvor han var for 10 år siden.

Her er den nye ITB-formands agenda

Det er en velfungerende brancheforening, som Anja Monrad er kommet i spidsen for som ITB-formand, fastslår hun. Dell-topchefen har dog flere emner, som hun brænder for at få på dagsordenen. Det gælder ikke mindst teknologiens betydning i samfundet.

Fik du læst serien om historien bag NNIT's internationale satsning?

Over tre kapitler fortæller NNIT's topchef for life science, Ricco Larsen om, hvordan selskabets sats på life science-området internationalt gik fra at blive set som en lotteriseddel og til, hvor det er i dag, som den helt store satsning i det danske selskab. Find miniseriens kapitler her.

Seneste nyt

Se flere jobs