ITWatch

Profiler

EG-topchef startede som kørende tekniker og leder i dag 300 ansatte

MIN KARRIEREVEJ: Johnny Iversen står i spidsen for EG's Public-forretning. Han startede karrieren som kørende it-tekniker i Targit og har siden arbejdet sig op i branchen. Selvom EG-direktøren ikke længere kan kode en linje, er han begejstret for den konstante teknologiske udvikling i it-branchen.

"Da jeg fik muligheden for at hoppe i Microsoft-trøjen var jeg rimelig begejstret"

Annbritt Steen Andersen er udnævnt til ny direktør i Microsoft med ansvar for Microsoft Teams og Teams Devices i Europa, Mellemøsten og Afrika. Hendes opgave er at sikre, at den vækst, Teams har oplevet under krisen, fortsætter. Privat bor hun i Glumsø med sine fire børn og glæder sig til at komme i arbejdstøjet for tech-giganten.

Tech-startup henter profil hos Visma

Tech-startup, der blandt andet er ejet af Danske Bank, ansætter profil fra Visma. Han skal styrke selskabets fokus på de større virksomhedskunder.

Thomas Honoré om børsnotering: "Jeg er bestemt fortrøstningsfuld"

Mandag såede en investor tvivl om ledelsen i it-selskabet Nexcom, som netop har indledt sin tegningsperiode på First North-børsen. Tidligere Columbus-topchef Thomas Honoré er formand i børsdebutanten, og han ser "ingen saglig grund" til, at sagen skal få betydning for Nexcom.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger