ITWatch

Profiler

Kom tæt på Systematic

ITWatch går i løbet af efteråret tæt på en stribe selskaber i den danske it-branche. Den seneste uge er turen kommet til Systematic, hvor stifter og direktør, Michael Holm, for første gang åbner for, hvad der skal ske med selskabet, når han ikke længere skal lede det.

Bulk Infrastructure hyrer ny finansdirektør

Norske Bulk Infrastructure, der i Danmark har gjort sig bemærket med et datacenter i Esbjerg og Havfruekablet mellem Esbjerg og New Jersey, har hyret Gaute Wigenstad Krekling som ny finansdirektør.

Systematic-stifter: Det skal der ske med mit livsværk

TÆT PÅ: Michael Holm er adm. direktør i det selskab, han selv skabte for 34 år siden. Topchefen har ingen planer om at overlade styringen af Systematic til andre lige foreløbigt, men når den dag kommer, har han fundet modellen.

KMD-topchef: Kæmpe tak til IBM

KMD´s topchef er begejstret for IBM Danmarks klare melding om selskabets klimastrategi. Klima er en kæmpe forretningsmulighed for tech-industrien, siger hun, men det skal være konkret, så man undgår greenwash af industrien.

Also-direktør stopper

Alsos danske direktør er stoppet på posten. Det bekræfter hun overfor ITWatch. Also har netop gennemført en nordisk reorganisering af koncernen.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger