ITWatch

Profiler

Ny Adform-direktør tiltræder midt i krisetid: "Omstændighederne er svære"

Planen var at rejse rundt i verden og give hånd til alle de ansatte, men Troels Philip Jensens første uge som adm. direktør hos tech-selskabet Adform har været noget anderledes, end han havde drømt om. Direktøren tiltræder midt i coronakrisen, som presser Adform, hvilket blandt andet betyder, at alle medarbejdere er gået 20 pct. ned i løn.

Preben Damgaards nye investeringer kan blive større end Navision

Preben Damgaard er kendt som en af de succesfulde stiftere og sælgere af Navision til Microsoft, men faktisk kan hans nuværende portefølje af investeringer overgå Navision-succesen. Det vurderer analytiker, og Damgaard afviser det ikke selv. Han har i dag en buket af investeringer, der alle klarer sig godt – endda internationalt for fleres vedkommende.

Adform får ny direktør

Medstifter i Adform Gustav Melletin træder tilbage fra direktørposten og afløses af ny direktør.

Direktør: Giv it-driften et servicetjek

Mange virksomheder har ikke styr på den kritiske it-infrastruktur, og det kan skabe ekstra udfordringer i en i forvejen presset periode. Derfor bør alle selskaber foretage en risikoanalyse af infrastrukturen og driften, mener Coromatic-direktør

Netcompany-formand i forgæves jagt på kvinder

KVINDER I TECH: En kvinde har netop forladt Netcompanys bestyrelse, og til trods for en ihærdig indsats har det succesfulde selskab ikke kunnet finde to kvinder til bestyrelsen. Men jagten fortsætter, for diversitet er afgørende for bestyrelsesformanden.

Datatilsynets chef: "Arbejdstid og fritid flyder fuldstændig sammen"

CHEFEN OG KRISEN: Datatilsynets direktør, Cristina Angela Gulisano, savner, at man lige møder nogen i døren til printerrummet og hører, hvordan det gik med fødselsdagen. Hør hendes beretning om at være chef for et tilsyn på afstand – bare uger efter Datatilsynet er flyttet i helt nye lokaler.

Crayon-topchef: Mange sparer hurtigt to timer om dagen ved hjemmearbejde

CHEFEN OG KRISEN: Corona-krisen har sendt hundredetusinder hjem på hjemmearbejde, men for Crayons topchef Marina Lønning er der faktisk flere fordele, selvom børnefamilierne er under stort pres. Signalet er klart. Det går over al forventning, og pendlerne sparer op til to timer dagligt, vurderer hun.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger