ITWatch

Profiler

Her er Jesper Hansens nye job

Topchefen for Telenors danske forretning skifter til en ny rolle i telekoncernen og bliver ny COO for en ny nordisk hub. Her skal Jesper Hansen jagte vækstmuligheder og optimere ressourcer på tværs i Norden.

Kunøe forbereder Atea og Columbus på tiden efter coronakrisen

FORMANDEN HAR ORDET: Hvad gør man, hvis Ateas omsætning falder 50 pct.? Ib Kunøe, formand for Atea og Columbus, var central i krisestyringen, da coronakrisen brød ud. Nu lægger han sammen med de to selskabers topledelser planer for vejen ud af krisen i et tæt strategiarbejde. Der vil ske ændringerne, siger han.

Atea udpeger ny enterprise-direktør

Atea henter ny direktør for enterprise-markedet, som senest har været vice president hos TDC. "Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har fundet den rette kandidat til stillingen," siger Kathrine Forsberg, adm. direktør i Atea.

Her er TDC's nye bestyrelse

TDC har sat et nyt bestyrelseshold. Tidligere departementschef i Finansministeriet er blandt de nye ansigter sammen med direktør i Google.

NNIT er klar til opkøb i milliardklassen

NNIT ser muligheder for opkøb midt under krisen, siger selskabets topchef, der har mere end en milliard kroner klar. Men han kalder samtidig Novo-nedgang for værre end coronakrisen, uden det dog fører til nye fyringsrunder.

Skaberne af Telmore skilles: Det blev for småt

Skaberne af Telmore, rigmanden Ib Kunøe og iværksætteren Frank Rasmussen, skilles efter opstart af softwareselskabet Hopper. Frank Rasmussen har købt alle aktier, efter det blev for småt for Kunøe.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger