ITWatch

Profiler

En god leder giver sit Lego videre

Bruxelles, Florida, Luxembourg, London og nu København. 43-årige Rasmus Kofoed-Jespersen har aldrig sagt nej til en karrieremulighed. Han har længe flirtet med ledelse uden at turde sige det højt. I dag er han både chef for det engelske designbureau Sparck og it-konsulenthuset BJSS’s nye danske afdeling.

Mads droppede matematik for spritny it-uddannelse

FREMTIDENS IT-SPECIALISTER: For meget teori og for lidt praktisk anvendelse. Sådan havde Mads Corfixen det på matematikstudiet. Da Aalborg Universitet lancerede en kombinationsuddannelse mellem Matematik og Datalogi slog han til. Drømmen er en forskningsstilling i Novo Nordisk.

Klejnsmeden Andreas brænder for cybersikkerhed 

FREMTIDENS IT-SPECIALISTER: Et adgangskursus til DTU blev den håndværksuddannede Andreas’ springbræt til en it-uddannelse. Han har altid haft en interesse for hacking og arbejder målrettet på at få et job indenfor offensiv cybersikkerhed.

Flere it-virksomheder vil tilbyde medarbejderne ejerandele

Det er blevet populært at tilbyde medarbejderne ejerandele i it-branchen. Det fortæller IT-Branchen og it-advokat Frederik Bruhn, som de sidste 3-4 måneder haft ekstraordinært travlt med at udstede warrants og medarbejderaktier til it-medarbejdere.

Klumme: Gør karriere med metaverset som makker

At Mark Zuckerberg og Meta for nyligt annoncerede massefyringer betyder ikke, at metavers-boblen nu er brast. For metaverset er her allerede, og flere og flere virksomheder omfavner potentialet. Det betyder, at du har mulighed for at gøre karriere med metaverset som makker, skriver Mads Troelsgaard.

Fintech-iværksætter skifter til job hos investeringsbank

Den tidligere Nordea-børsmægler Juri Cetti, der står bag Dansk Fakturabørs, som i dag hedder Debtor, er færdig som iværksætter. Savnet til aktierne blev for stort for manden, der har med egne ord altid har været børsmægler med stort B.

Signe har skiftet drømmejobbet som læge ud med scrum master

FREMTIDENS IT-SPECIALISTER: Signe Frederikke Bramsen Hansen troede egentlig, hun skulle være læge. Men så blev hun introduceret for it i gymnasiet, og så var der ingen vej tilbage. I dag vil hun gerne lave it-løsninger, der gør en forskel for mennesker og klimaet.

1 - 25 af 2629

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs