ITWatch

Profiler

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

"It er ikke længere bare nørdernes paradis"

DE ERFARNE: It-branchen har i Per Koguts tid strakt sig langt ud over kun at være for nørderne, mener direktøren fra it-virksomheden NNIT. Fra at være bag forretningen ér it forretningen i dag, siger han. Ny serie på ITWatch er i fuld gang.

Lessor-chef klar med tre-trinsstrategi efter salg

Efter det danske lønfirma Lessor er solgt til amerikansk storspiller, står den danske chef over for store og nye opgaver. Han har lagt en tre-trinsstrategi, der omfatter opkøb og ekspansion til nye markeder, fortæller han i dette interview.

IBM-direktør springer ud som rådgiver

Jobbet som direktør i IBM bliver skiftet ud med rollen som konsulent for Sven Kolstrup, der forlader it-leverandøren efter mange år som direktør for den danske forretning.

It-iværksætter udlever sin drøm på Ærø

Et arbejdsliv, han selv har kontrol over, penge, der når lidt længere og masser af smuk natur og ro. Det er nogle af de ting, it-iværksætteren Lasse Vendelbo peger på som gevinster ved at arbejde "remote" og rykke fra storbyen til en sydfynsk ø.

Dilling var nummer to på SAS' formandsliste

Det fællesskandinaviske luftfartsselskab SAS havde oprindeligt en anden kandidat i kikkerten, før valget faldt på den danske NNIT-formand og tidligere TDC-topchef Carsten Dilling.

NNIT genvælger formand og henter to nye ind

NNIT´s formand Carsten Dilling, som også er udset som formand for SAS, fortsætter sammen med to nye medlemmer i bestyrelsen. Udbytte samt køb af egne aktier var på dagsordenen til generalforsamling.

Kvinder i it? Der er masser

På kvindernes internationale kampdag har ITWatch kastet et blik på antallet af kvinder på topstillinger i danske it-virksomheder. Antallet er imponerende og hos IT Branchen mener man, at der er sket en positiv udvikling.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger