ITWatch

Profiler

KMD-selskab skifter ud på direktørposten

Datterselskabet Edlund får ny adm. direktør, efter hidtidig topchef Gert Bendsen skifter til en ny strategisk rolle hos ejeren KMD. Den nye direktør for Edlund er fundet internt i KMD-koncernen.

Sentias danske topchef står med en tredelt plan for fremtiden

HOSTING EFTER KRISEN: Sentia i Danmark skal videre jagte vækst, gå mod public cloud og høste interne synergier. Og det hele skal ske samtidig. Læs her om topchef Jakob Høholdts opgaver i Sentia efter selskabet har ryddet voldsomt op i en række uregelmæssigheder i tidligere regnskaber med store tab til følge.

Uddannet historiker og tech-iværksætter brænder for at hjælpe børn og unge

MIN KARRIEREVEJ: Selvom hun oprindeligt havde en plan om at arbejde på et museum, endte Louise Herping Ellegaard i en helt anden boldgade. Hun er i dag direktør og medstifter af psykolog-appen Myinnerme, der hjælper børn og unge, som har det svært. Hun har nemlig altid haft et "sweet spot" for den målgruppe, siger hun til ITWatch.

Tech-iværksætter: "Jeg har aldrig tænkt i karriere – jeg har tænkt i projekter"

MIN KARRIEREVEJ: Tech-iværksætter Magnus Stawicki Blak har altid været drevet af at finde løsninger og at bygge noget selv. Han kommer nemlig fra en søskendeflok på fem, og når man gør dét, så er det ikke altid, at mor og far kan ordne alt for en. Hvis man får en idé, må man "sgu selv rykke på det", fortæller han til ITWatch.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs