ITWatch

Advokatfirma glæder sig over dom i pirat-sag

"Det er en vigtig sejr for producenterne," lyder det fra advokatselskab efter gårsdagens byretsdom, der pålægger internetudbydere at videregive oplysninger i sager om ulovlig downloading.

Internetudbydere skal udlevere oplysninger om kunder i sager om mulig ulovlig download og pirateri. Det fastslog retten på Frederiksberg i går.

Dommen vækker ikke overraskende begejstring hos bl.a. advokatselskabet Njord Law Firm, der varetager interesserne for de rettighedshavere, hvis rettigheder bliver krænket ved den ulovlige download. Selskabet er blandt dem, der har sendt breve ud til mistænkte netpirater, og det er kun muligt, fordi de får udleveret kundeoplysninger fra internetudbyderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs