ITWatch

Her er de fem hovedpersoner i slaget om fremtidens telepolitik

På de interne linjer kæmper topchefer, politikere og lobbyister om udspillet til et nyt teleforlig, som regeringen vil præsentere senere på efteråret.

Investeringer i fremtidens teleinfrastruktur er på dagsordenen i det kommende teleforlig. | Foto: PR/TDC/Uffe Weng

Mens vi venter på, at regeringen fremlægger sit længe ventede udspil til et nyt teleforlig, er der bag offentlighedens kulisser slagsmål om detaljerne i fremtidens telepolitik. Her sidder politikere, topchefer og toplobbyister og påvirker udspillet, inden det ser offentlighedens lys.

De politiske rammer for telebranchen skal opdateres efter 18 år med det samme teleforlig. Det store politiske spørgsmål er, hvordan man får hurtigt bredbånd og god mobildækning ud i alle egne af landet. Imens er el- og teleselskaberne optaget af vilkårene for investeringer og statens regulering af konkurrencen på området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs