ITWatch

Brian Mikkelsen: Vi skal åbne døren for de digitale frontløbere

Der er for mange eksempler på, at erhvervsregulering bliver overhalet af den teknologiske udvikling, lyder det fra erhvervsministeren, som vil se på, om myndigheder skal arbejde mere sammen for at sikre et bredere ejerskab.

Foto: /ritzau/Rune Aarestrup Pedersen/

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) åbner i et indlæg i Berlingske Business for, at myndighederne skal arbejde mere sammen, så digitale erfaringer ikke går tabt, og erhvervsreguleringen ikke hele tiden halser efter den hastige digitale udvikling.

"Et af de steder, hvor vi for alvor bliver udfordret internationalt er på den digitale udvikling. Her handler det om at åbne dørene for de digitale frontløbere og lytte til deres erfaringer og tanker om fremtiden," skriver ministeren.

Han peger på, at regeringen i løbet af efteråret fremlægger sin strategi for at "booste" digitaliseringen i hele Danmark. Samtidig opfordrer han til at kigge mod Sverige, hvor man har gode erfaringer med at koordinere innovationsindsatser i flere ministerier. Det sikrer nemlig et bredt ejerskab af forskningen og innovationen, lyder det fra erhvervsministeren.

Regeringen vil tage hånd om startups og gøre det lettere at tiltrække it-specialister

Brian Mikkelsen: Vi vil se en kæmpe udskiftning af arbejdspladser 

Mere fra ITWatch

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs