ITWatch

Brian Mikkelsen: Vi skal åbne døren for de digitale frontløbere

Der er for mange eksempler på, at erhvervsregulering bliver overhalet af den teknologiske udvikling, lyder det fra erhvervsministeren, som vil se på, om myndigheder skal arbejde mere sammen for at sikre et bredere ejerskab.

Foto: /ritzau/Rune Aarestrup Pedersen/

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) åbner i et indlæg i Berlingske Business for, at myndighederne skal arbejde mere sammen, så digitale erfaringer ikke går tabt, og erhvervsreguleringen ikke hele tiden halser efter den hastige digitale udvikling.

"Et af de steder, hvor vi for alvor bliver udfordret internationalt er på den digitale udvikling. Her handler det om at åbne dørene for de digitale frontløbere og lytte til deres erfaringer og tanker om fremtiden," skriver ministeren.

Han peger på, at regeringen i løbet af efteråret fremlægger sin strategi for at "booste" digitaliseringen i hele Danmark. Samtidig opfordrer han til at kigge mod Sverige, hvor man har gode erfaringer med at koordinere innovationsindsatser i flere ministerier. Det sikrer nemlig et bredt ejerskab af forskningen og innovationen, lyder det fra erhvervsministeren.

Regeringen vil tage hånd om startups og gøre det lettere at tiltrække it-specialister

Brian Mikkelsen: Vi vil se en kæmpe udskiftning af arbejdspladser 

Mere fra ITWatch

Efter salg til kapitalfond: Nu skal forretningen tidobles

Softwareselskabet Timextender blev fornylig solgt til kapitalfond for stort trecifret millionbeløb efter i årevis at have leveret underskud på underskud. Nu skal omsætningen øges med raketfart, lyder det fra stifter og direktør Heine Krog Iversen, der reinvesterer i selskabet efter salget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs