ITWatch

Første beboere på plads i nyt institut på Alexandra

Alexandra Instituttet har de første personer klar på ny afdeling for kunstig intelligens.

Mikael Munck, direktør i 2021.AI (tv) sammen med Flemming Adsersen, COO i Dansk Center for Anvendt Kunstig Intelligens.

”Vi er alle sammen på en rejse – og den kan ikke tages alene.”

Sådan lyder det tidligere it-topchef hos Saxo Bank, Mikael Munck, der er direktør for og grundlægger af 2021.AI, eller mere mundret instituttet for anvendt kunstig intelligens.

Det er netop åbnet på Alexandra Instituttet, skriver de i en meddelelse.

2021.AI vil dække det stigende behov for at danske virksomheder hjælpes i gang med kunstig intelligens og den praktiske implementering i deres produktion, hedder det.

"Det at være i instituttet vil give os inspiration, da vi kommer ind og taler med en række organisationer og virksomheder, der alle har forskellige processer og udfordringer, der kan optimeres ved hjælp af kunstig intelligens. Vi forventer også at der naturligt vil opstå et samarbejde i centret, hvor vi bruger hinanden, der hvor vi er bedst," siger Mikael Munck.

For 2021.AI er det vigtigt at være en del af et fagligt miljø omkring kunstig intelligens og være med til at påvirke miljøet for udvikling af data science og machine learning, skriver Alexandra Instituttet i meddelelsen.

 

Mere fra ITWatch

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs