ITWatch

Skatteminister i samråd om eKapital

Ekstraregninger til Skats egetudviklet eKapital sender nu skatteministeren en tur i den varme stol.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Skat skal bruge endnu flere millioner for at få Skats egetudviklede it-system eKapital færdigt. Det afslørede ITWatch i sidste uge og Ekstra Bladet skriver nu, at skatteminiister Karsten Lauritzen (V) trækkes i samråd af socialdemokraternes skatteordfører og medlem af finansudvalget Jesper Petersen.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Det er meget problematisk, at der igen er den her type problemer med it-systemer, der dels koster mere at udvikle, men som også giver et tab af indtægter, så længe det ikke er på plads," siger Jesper Petersen til Ekstra Bladet.

eKapital skal håndtere finansielle indberetninger fra eksempelvis banker om blandt andet renteindbetalinger.

 

 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs