ITWatch

Konsulentrapport bag sundhedsplatformen blev fire gange dyrere

Ifølge en aktindsigt, foretaget af Version2, kostede konsulentarbejdet bag Sundhedsplatformen fire gange mere end ventet.

Region H har sammenlagt betalt 1,9 mio. kr. for to konsulenthuses rapport om business case til Sundhedplatformen. Rapporten er udarbejdet af firmaet Oleto. Det er væsentligt mere end hidtil antaget, skriver Version2.

Prisen var oprindeligt aftalt til at blive 495.000 kroner, men den samlede pris ender altså på 1,9 mio. kr., efter Version2 har gennemgået otte fakturaer.

»Jeg kan ikke se, hvor meget mere end business case som Oleto har lavet for den samlede pris af 1,9 millioner kroner, men jeg håber da for RH, at det er meget mere. Business casen kan ikke have taget så lang tid at lave, for det er jo bare en række simple, grænsende til det naive hvis-så beregninger. Som minimum skulle man have suppleret med deterministiske følsomhedsanalyser, gerne stokastisk modellering af usikkerheden og ideelt skulle de mange antagelser have været datadokumenteret,« siger professor i sundhedsøkonomi ved Syddansk Universitet Jes Søgaard til mediet.

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs