Konsulentrapport bag sundhedsplatformen blev fire gange dyrere

Ifølge en aktindsigt, foretaget af Version2, kostede konsulentarbejdet bag Sundhedsplatformen fire gange mere end ventet.

Region H har sammenlagt betalt 1,9 mio. kr. for to konsulenthuses rapport om business case til Sundhedplatformen. Rapporten er udarbejdet af firmaet Oleto. Det er væsentligt mere end hidtil antaget, skriver Version2.

Prisen var oprindeligt aftalt til at blive 495.000 kroner, men den samlede pris ender altså på 1,9 mio. kr., efter Version2 har gennemgået otte fakturaer.

»Jeg kan ikke se, hvor meget mere end business case som Oleto har lavet for den samlede pris af 1,9 millioner kroner, men jeg håber da for RH, at det er meget mere. Business casen kan ikke have taget så lang tid at lave, for det er jo bare en række simple, grænsende til det naive hvis-så beregninger. Som minimum skulle man have suppleret med deterministiske følsomhedsanalyser, gerne stokastisk modellering af usikkerheden og ideelt skulle de mange antagelser have været datadokumenteret,« siger professor i sundhedsøkonomi ved Syddansk Universitet Jes Søgaard til mediet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Pr

Softwareboss glæder sig til degradering

For abonnenter