TDC usikker på den samlede roaming-regning

EUs indgreb mod teleselskabernes roamingafgifter betyder usikkerhed i landets største teleselskab om, hvad den samlede regning bliver, skriver Børsen.
Foto: TDC
Foto: TDC

TDC`s adm. dirktør Pernille Erenbjerg er ærlig overfor Børsen og erkender, at hun reelt ikke kender den fulde pris for teleselskabet, når TDC skal leve op til de skrappe krav fra EU mod teleselskabernes roamingafgifter.

Det skriver Børsen.

TDC har vurderet, at de samlede omkostninger kan løbe op på 150 mio. kr. i år, når TDC sammen med andre teleselskaber skal håndtere de nye krav. Men reelt ved hun det ikke, siger hun til avisen.

"De 130 mio. kr. er vores estimat over, hvor meget kunderne kommer til at bruge data, og det er der jo ingen, der ved. Derfor er det også svært at sige, om det bliver en god eller en dårlig forretning. Det ved vi jo reelt ikke," siger Pernille Erenbjerg til avisen.

Bekymringen er, hvor meget data kunderne reelt ender med at bruge udenfor landets grænser. Det har indtil nu været data brugerne har afstået fra at gøre brug af, da det ofte er forbundet med store omkostninger.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Magnus Møller

Ib Kunøe forlader formandsposten i Atea