Snapchat under anklage for talfusk

En tidligere ansat hos amerikanske Snapchat påstår, at selskabet bag den populære beskedtjeneste ikke er helt så populær, som Snap Inc. har oplyst forud for børsnotering.

Det er blot en måned siden, at Snap Inc. - selskabet bag den populære beskedtjeneste Snapchat - gik på børsen i USA.

Nu står selskabet over for en retssag mod en tidligere ansat, der påstår, at Snap har pyntet på sine brugertal i forbindelse med børsnoteringen.

Det skriver Financial Times.

Anklagen kommer fra Anthony Pompliano, der var ansat i selskabet i tre uger, inden han blev fyret. Og det får Snaps advokater til at så tvivl om validiteten bag Pomplianos påstande:

"Sandheden er, at han ved lige præcis ingenting om Snaps nuværende målinger. Uden at gå i for mange deltaljer er det noget, han og hans advokater har opdigtet," udtaler advokaterne skriftligt i et nyt sagsanlæg.

Pompliano, der kom fra en stilling hos Facebook, siger i sin anklage, at han ved sin tiltræden i jobbet opdagede, at udtalelser fra ledelsen om, at Snapchat havde rundet 100 mio. daglige brugere og på månedsbasis oplevede en to-cifret vækst, var falske.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Foto: Sentia/pr

Nye energikrav til datacentre på vej

Nyligt vedtagne EU-regler pålægger nye danske datacentre at skulle undersøge og udnytte tilkobling til de danske fjernvarmenet. Flere krav lurer allerede i horisonten, bekræfter chefforhandler.

For abonnenter

Læs også