ITWatch

Snapchat under anklage for talfusk

En tidligere ansat hos amerikanske Snapchat påstår, at selskabet bag den populære beskedtjeneste ikke er helt så populær, som Snap Inc. har oplyst forud for børsnotering.

Det er blot en måned siden, at Snap Inc. - selskabet bag den populære beskedtjeneste Snapchat - gik på børsen i USA.

Nu står selskabet over for en retssag mod en tidligere ansat, der påstår, at Snap har pyntet på sine brugertal i forbindelse med børsnoteringen.

Det skriver Financial Times.

Anklagen kommer fra Anthony Pompliano, der var ansat i selskabet i tre uger, inden han blev fyret. Og det får Snaps advokater til at så tvivl om validiteten bag Pomplianos påstande:

"Sandheden er, at han ved lige præcis ingenting om Snaps nuværende målinger. Uden at gå i for mange deltaljer er det noget, han og hans advokater har opdigtet," udtaler advokaterne skriftligt i et nyt sagsanlæg.

Pompliano, der kom fra en stilling hos Facebook, siger i sin anklage, at han ved sin tiltræden i jobbet opdagede, at udtalelser fra ledelsen om, at Snapchat havde rundet 100 mio. daglige brugere og på månedsbasis oplevede en to-cifret vækst, var falske.

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs