ITWatch

Ambassadør spår fransk digitaliseringsboom: "Potentialet er enormt"

FRANKRIG STEMMER: Coronapandemien har sat hidtil uset fokus på digitalisering i et af Europas største markeder. Milliarder fra euro er allerede afsat til overgangen - men hvor hurtigt det løber af stablen kan ifølge ambassadør være på spil, når franskmændene går til stemmeurnerne søndag.

Coronapandemien blotlagde Frankrigs behov for at udvikle nye løsninger til at komme i kontakt med borgerne. ”Digitaliseringen er klart ved at komme op på dagsordenen,” vurderer ambassadør. (ILLUSTRATION)

BRUXELLES – Mens danske coronavaccinationer blev indkaldt gennem E-boks, måtte franskmændene købe avisen. Bogstavelig talt.

”Man lavede opslag, hvor man skrev: Hvis du er over 80, må du gå hen og blive vaccineret. Man var simpelthen ikke gearet til at kommunikere direkte med borgerne,” husker Danmarks ambassadør til Frankrig, Michael Starbæk Christensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IBM-psykolog: Hos os er det okay ikke at have ja-hatten på

Mens IBM det sidste års tid har gennemgået nogle af de største forandringer i nyere tid, er stressniveauet i virksomheden ikke eksploderet. Forklaringen skal blandt andet findes i et målrettet arbejde med ledernes syn på de ansatte, forklarer psykolog Cecilie Demkjær Schultz Pedersen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs