ITWatch

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er blandt andet afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Aftalepartier med finansminister Nicolai Wammen (S) i spidsen har i dag præsenteret finanslovsaftalen for 2022. | Foto: Philip Davali

Regeringen har sammen med aftalepartierne SF, Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og Kristendemokraterne netop offentliggjort næste års finanslovsaftale, og den rummer væsentlige digitale aftryk.

De digitale initiativer udmøntes fra den digitaliseringsfond på 500 mio. kr., der blev afsat på finansloven for 2021. Under overskriften 'Danmarks digitale fremtid' fastslår aftalepartierne, at "den digitale udvikling altid sker med øje for borgernes og virksomhederne rets- og datasikkerhed."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Børsnoteret it-selskab åbner udviklingshub i København

Nyt kontor i København skal huse 40 nye ansatte, der skal være med til at booste de internationale planer for Patientsky. It-selskabet, der er børsnoteret i Norge, vil med ny strategi vende udviklingen, der har sendt aktiekursen i bund.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs