ITWatch

Vestager om Facebook-afsløringer: "Sørgeligt når ting fungerer på den måde"

Margrethe Vestager er ikke overrasket over de afsløringer, der de seneste uger har været om Facebook. Men ny lovgivning, der er på vej fra Europa-Kommissionen, skal netop sikre mod skadelige bivirkninger ved tech-platforme.

Margrethe Vestager har siden 2014 været EU's konkurrencekommissær og blev i 2019 også ledende næstformand i Kommissionen, med ansvar for gruppen Europa Klar til den Digitale Tidsalder. | Foto: NICHOLAS KAMM/AFP / AFP

Hvis nogen på kloden er blevet ansigtet på et nødvendigt opgør med de store tech-selskabers friløb, er det Margrethe Vestager, der siden 2014 har været EU’s konkurrencekommissær.

Og de seneste historier om Facebook, baseret på lækkede, interne dokumenter, har ikke været den store øjenåbner for den danske politiker, modsat i USA, hvor afsløringerne har ført til en massiv, politisk opmærksomhed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs