ITWatch

Tech-ambassadøren: Vi skal vise tech-giganterne hvordan vi laver ansvarlig teknologi i Danmark

Den danske tech-ambassadørs primære opgave bliver ikke at fremme dansk eksport, men Anne Marie Engtoft Larsen vil forsøge at fremvise dansk teknologi som løsninger på nogle af de problemer, hun skal adressere over for tech-giganterne de kommende tre år, fortæller hun i dette interview med ITWatch.

Foto: LISELOTTE SABROE

Efter at den danske tech-ambassadør, Anne Marie Engtoft Larsen, sammen med udenrigsminister Jeppe Kofod (S) i går fremlagde den nye strategi for tech-diplomatiet, glædede brancheorganisationerne Dansk Industri og ITB sig over de ambitioner, strategien indeholder for eksport af dansk teknologi.

ITWatch har sat ambassadøren stævne for at høre, hvordan hun konkret vil gøre det, og hvor stor en del af hendes arbejde der kommer til at handle om eksportfremme de kommende tre år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Anja Monrad får ny topstilling i Dell

Fremover skal danske Anja Monrad stå i spidsen for Dells forretning i Vesteuropa. Hun kommer fra en stilling som direktør for Øst- og Centraleuropa i samme selskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs