ITWatch

S om udsigt til indsats mod techgiganter: "Det her kommer til at tage tid"

Der er lange udsigter til, at regeringen kommer til at tage konkrete skridt for at regulere techselskaber som Google og Facebook og eventuelt indføre særlig skattebetaling, lød det fra Socialdemokratiets it-ordfører under medieseminar. En løsning skal først undersøges i EU-regi.

Socialdemokratiets it-ordfører Kasper Roug. | Foto: PR / Socialdemokratiet

Socialdemokratiet har flere gange meldt sig klar til, at Danmark går enegang i spørgsmålet om beskatning af techselskaber som Google, Facebook og Amazon, hvis der er for meget politisk fodslæberi i EU, og en fælles international løsning lader vente på sig.

Men hvornår lang tid er for lang tid, står noget mere uklart, og de danske mediechefer, som har en politisk løsning af spørgsmålet højt på agendaen, kan godt slå koldt vand i blodet, hvis de havde håbet på en mere konkret slagplan fra regeringspartiet i en nær fremtid.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs