ITWatch

Schultz-direktør kalder regeringens digitale ambitioner for symbolpolitik

Den nuværende regerings indsats på det digitale område lader en del tilbage at ønske, mener adm. direktør for it-selskabet Schultz Simon Svarrer.

Adm. direktør i Schultz, Simon Svarrer. Foto: PR/Schultz

It-selskabet Schultz inviterede tidligere på ugen til vælgermøde, hvor adm. direktør Simon Svarrer bød et politikerpanel bestående af indenrigs- og økonomiminister Simon Emil Ammitzbøll Bille (LA), Jan E. Jørgensen (V), Ida Auken (RV) og Mette Reissmann (S) op til debat.

Det skriver Version2.

Regeringens repræsentanter måtte lægge ører til kritik for sin indsats på det digitale område fra it-direktøren, der betegnede politikernes formåen som "symbolpolitik". Det gælder ikke mindst den nyligt lancerede nationale strategi for kunstig intelligens.

"Det er et glimrende eksempel på det, jeg taler om. Man vil gerne tage en lederrolle på det her område i EU, men det ender med, at man afsætter 60 millioner kroner henover otte år. Det kan man købe nogle flotte folders for. Samme dag lander der en aftale på 112 milliarder kroner om Danmarks motorvejsnet. Jeg tror faktisk godt, at vi kunne undvære et par kilometer motorvej ovre i Nordjylland," lød det fra Simon Svarrer ifølge Version2.

Simon Emil Ammitzbøll Bille anerkendte ifølge Version2, at størrelsesforholdet mellem investeringer i de to områder var "spøjst".

It-leverandør: Kombit må ikke dræbe innovationen

Kunstig intelligens skal være en vækstmotor for Schultz

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger