ITWatch

S vil ikke love større optag på IT-Universitetet

Socialdemokratiets Morten Bødskov erkender stor mangel på ansatte i it-branchen, men han vil ikke garantere større optag på IT-Universitetet.

Rasmus Jarlov (K), Morten Bødskov (S) og KMD's topchef Eva Berneke debatterede tirsdag formiddag hos it-selskabet i Ballerup. | Foto: Jakoib Skouboe

De unge skal inspireres til at interessere sig mere for algoritmer og kodning indenfor it. Det mener Morten Bødskov, socialdemokrat og formand for erhvervsudvalget.

Det sker på en debat med Rasmus Jarlov, (K) erhvervsminister hos it-virksomheden KMD i Ballerup. Men han vil ikke love større optag på IT-Universitetet, hvor mange unge i dag afvises, når de melder sig for at tage en it-uddannelser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs