ITWatch

Støjberg sænker ambitionsniveauet i jagt på mere udenlandsk arbejdskraft

I et forsøg på at sikre politisk flertal for at sænke beløbsordningen for udvalgte ikke EU-lande sænker regeringen ambitionerne. S afviser dog fortsat at sænke beløbsordningen.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix 2018

Når regeringen til februar efter planen sender sit forslag om at øge danske virksomheders adgang til udenlandsk arbejdskraft til afstemning i folketingssalen, bliver det i en tilskåret udgave i forhold til det udspil, regeringen præsenterede i starten af november sidste år.

Dengang lagde regeringen op til en ny beløbsordning med en beløbsgrænse på 330.000 kr. for arbejdstagere fra tredjelande, der er på top 30 over lande Danmark sammenhandler med. Men når regeringens forslag kommer i Folketinget i februar, foreslår regeringen i stedet en beløbsgrænse på 350.000 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs