ITWatch

Googles danske chef: Vi er bagud

Danske virksomheder sakker bagud i digitale fremtidsinvesteringer, mener Googles danske chef i forbindelse med en global måling af virksomheders syn på fremtiden.

Danske virksomheder er ikke med på digitale fremskridt, når det kommer til deres måde at investere i fremtiden.

Det skriver Berlingske.

Baggrunden er en global undersøgelse af virksomheders syn på fremtiden, der tegner negativ. Undersøgelsen er gennemført af det nye KPMG, som fremlægger virksomheders syn på udfordringer og muligheder.

I den forbindelse svarer Googles danske chef, Malou Aalmund, hvordan hun ser på virksomhedernes muligheder fremover.

"Vi er generelt godt med i forhold til digital parathed, og borgerne er gode til at bruge digitale værktøjer. Men når det handler om nye teknologier, som Big Data, machine learning og robotics, ser vi ikke de store, ambitiøse satsninger. De få, som tør, bliver hurtigt udfordret af deres aktionærer, som bliver usikre på, om det nu er fornuftigt," siger Malou Aamund til avisen.

Sådan er det at være Malou Aamund en helt almindelig onsdag 

Google vil sætte skub i en digital oprustning af folket 

 

 

 

 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs