ITWatch

Digitaliseringsstyrelsen indbyder til diskussion af nyt tiltag

Dansk lovgivning skal indrettes, så den lettere kan digitaliseres, men hvordan? Det indbyder Digitaliseringsstyrelsen til informationsmøde om.

Foto: Digitaliseringstyrelsen

Den 28. maj indbyder Digitaliseringsstyrelsen alle, der arbejder med lovforberedende arbejde, til et informationsmøde om, hvordan ministerier og styrelser "bliver klar til at efterleve de nye krav om digitaliseringsklar lovgivning."

Det skriver styrelsen.

Det sker som følge af, at der i år i januar blev indgået en politisk aftale om, at al ny lovgivning skal være digitaliseringsklar fra den 1. juli 2018.

"Aftalen indeholder et krav om, at ministerierne som noget nyt skal vurdere implementeringskonsekvenser. Det tager vi afsæt i til morgenmadsmødet," skriver styrelsen, der vil gennemgå syv principper bag arbejdet.

"Den reviderede udgave af vejledningen om digitaliseringsklar lovgivning er på trapperne og vil også være omdrejningspunkt for mødet," skriver styrelsen.

Mødet finder sted hos styrelsen den 28 maj.

Regeringens nye minister og iværksætter bringer mulige interessekonflikter med sig 

Direktør for Statens It: It-sikkerhed er et våbenkapløb 

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs