ITWatch

ITU-formand vil have en anerkendt forsker som ny rektor

Med Mads Toftes exit er vejen banet for en ny rektor på IT-Universitetet. Ifølge bestyrelsesformand Maria Rørbye Rønn skal den rette kandidat både have forsket og siddet i ledende stillinger.

Bestyrelsen med formand Maria Rørbye Rønn i spidsen skal tage stilling til en ny rektor 19. september | Foto: Scanpix Ritzau/Simon Læssøe

Når en ny person sætter sig til rette som rektor på IT-Universitetet ved årsskiftet, skal vedkommende både have faglig dybde og administrativt overblik på sit generalieblad.

"Der vil blive lagt særlig vægt på, at en kommende rektor er en anerkendt forsker inden for mindst et af ITU’s fagområder," fortæller bestyrelsesformand Maria Rørbye Rønn til ITWatch i kølvandet på, at den nuværende rektor Mads Tofte har meddelt, at han ikke genansøger sin åremålsstilling, som udløber ved årsskiftet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs