ITWatch

ITU-formand vil have en anerkendt forsker som ny rektor

Med Mads Toftes exit er vejen banet for en ny rektor på IT-Universitetet. Ifølge bestyrelsesformand Maria Rørbye Rønn skal den rette kandidat både have forsket og siddet i ledende stillinger.

Bestyrelsen med formand Maria Rørbye Rønn i spidsen skal tage stilling til en ny rektor 19. september | Foto: Scanpix Ritzau/Simon Læssøe

Når en ny person sætter sig til rette som rektor på IT-Universitetet ved årsskiftet, skal vedkommende både have faglig dybde og administrativt overblik på sit generalieblad.

"Der vil blive lagt særlig vægt på, at en kommende rektor er en anerkendt forsker inden for mindst et af ITU’s fagområder," fortæller bestyrelsesformand Maria Rørbye Rønn til ITWatch i kølvandet på, at den nuværende rektor Mads Tofte har meddelt, at han ikke genansøger sin åremålsstilling, som udløber ved årsskiftet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs