ITWatch

Nye logningsregler på hold: Pape vil fortsat afvente EU-Kommissionen

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) venter på EU-Kommissionens udspil om fælleseuropæiske logningsregler, før han vil ændre dansk lovgivning. "Ministeren tørrer ansvaret af på kommissionen," mener SF.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K). | Foto: Ritzau Scanpix/Tariq Mikkel Khan.

På et åbent samråd fastholdt justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i dag, at den danske logningsbekendtgørelse forbliver uændret, indtil EU-Kommissionen har fremlagt sit bud på nye fælleseuropæiske regler på området.

Dermed vil danske teleselskaber fortsat være tvunget til at opbevare oplysninger om danskernes teledata, på trods af en afgørelse fra EU-Domstolen i december 2016 fastslog, at overvågningen af samtlige kunder er ulovlig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs