ITWatch

DI: Teleforlig bør øremærke frekvensmidler til generel digitalisering

Der er gode takter i regeringens teleudspil, men det endelige teleforlig bør målrette midler fra frekvensauktioner til at digitalisere hele Danmark, så erhvervslivet ikke hæmmes af dårlig digital infrastruktur, mener Dansk Industri.

Foto: Dansk Industri

Bortset fra kravene om bedre mobil- og bredbåndsdækning bliver regeringens udspil på teleområdet positivt modtaget hos interesseorganisationen Dansk Industri.

"Regeringen er grundlæggende kommet med et godt udspil, hvis man ser bort fra dækningskravene. Der er blevet lyttet til behovet for bedre investeringsvilkår og behovet for at lægge en national handlingsplan for 5G," lyder det i et skriftligt svar fra DI’s fagleder på teleområdet, Peder Søgaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs