ITWatch

London har mistet tiltrækningskraft for it-talenter efter Brexit

It-selskaber i London har fået sværere ved at tiltrække talenter efter Brexit. Positionen som Europa tech-hovedstad er dog ikke truet – endnu.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Lefteris Pitarakis

London holder indtil videre fast i positionen som Europas førende metropol for tech-selskaber. Men det er blevet langt sværere at rekruttere kvalificeret arbejdskraft fra resten af Europa i storbyen. Det skriver Børsen.

Rekrutteringsbureauet Arrows Group har i løbet af det seneste år oplevet et fald på 24 pct. i ansøgninger fra tech-talenter fra EU-landene.

"Europæere mister tilliden til Storbritannien og specifikt til London som et sted, hvor de har lyst til at flytte efter arbejde og tage deres familie med. Det kan blive den perfekte storm for Londons teknologisektor," siger James Parsons, adm. direktør for Arrows Group, der er specialiseret i at opbygge programmørteams fra bunden i bla. London og andre europæiske storbyer.

Usikkerheden som følge af Brexit har bl.a. fået København til at forsøge at tiltrække fintech-selskaber fra London til den danske hovedstad.

Politikere kræver redegørelse efter budgetoverskridelse på it-projekt i Nationalbanken 

Nets udfordres af det jyske startup Pensopay 

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs