ITWatch

Rådgiver: Skat står til at vinde over 3

Meget tyder på, at mobilselskabet 3 har en dårlig sag mod Skat i sin ankesag om betaling af 418 mio. kr. i moms, vurderer moms-rådgiver. 3 vil ikke kommentere sagen yderligere.

Foto: PR/3

Mobilselskabet 3 vil med al sandsynlighed tabe et stort millionopgør med Skat. Det vurderer en moms-rådgiver over for ITWatch.

3 blev tirsdag sendt i et stort underskud for sit seneste regnskabskvartal, efter selskabet har måttet betale sammenlagt 418 mio. kr. i moms til Skat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs