ITWatch

Enhedslisten vil kalde minister i samråd efter udskydelse af nye logningsregler

Justitsminister Søren Pape Poulsen kan se frem til et nyt samråd, efter han har udskudt revideringen af logningsregler til næste folketingsår. Logningen af danske telekunder skal stoppe med det samme, mener Enhedslisten.

Søren Pape Poulsen (K) vil blive indkaldt til et nyt samråd om de danske logningsregler, bebuder Enhedslisten. Foto: Jens Dreisling/Polfoto (arkiv)

Søren Pape Poulsens (K) bebudede udsættelse af nye logningsregler får nu Enhedslistens retsordfører Rune Lund til at indkalde den konservative justitsminister i samråd om sagen.

Det skriver Version2.

"Det er meget åbenlyst, hvad der skal ske: Når noget er ulovligt, skal det stoppe med det samme. Men forhold, som er åbenlyst ulovlige, ser regeringen højt og flot på," siger Rune Lund til Version2.

Han påpeger, at ministeren allerede har erkendt, at de nuværende danske logningsregler er i modstrid med en afgørelse fra EU-Domstolen.

Det skete på et samråd i marts sidste. Dengang var det ligeledes Rune Lund fra Enhedslisten, som havde indkaldte ministeren.

Teleindustrien vil have EU-Kommission til at se danske logningsregler efter i sømmene

Minister udskyder nye logningsregler til næste folketingsår

Forsiden lige nu

Apple taber til Qualcomm i Kina

Apple har tabt en sag til den amerikanske chipproducent Qualcomm i Kina, hvor en domstol har forbudt markedsføringen af syv iPhone-modeller. Det skriver Bloomberg News.

Simcorp henter ny CTO fra Microsoft

It-virksomheden Simcorp har ansat ny CTO, der får en central rolle i selskabets cloud-strategi. Den nye mand på posten kommer fra en lignende stilling i Microsoft.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger