ITWatch

IT-Branchen sætter medlemsrekord

Med 200 nye medlemmer i årets løb kan interesseorganisationen IT-Branchen glæde sig over et 2017, hvor man satte medlemsrekord.

Birgitte Hass står i spidsen for IT-Branchen, som repræsenterer et rekordstort antal virksomheder. | Foto: Mark Thyrring

Den generelle vækst i it-sektoren slår også igennem hos lobbyisterne. I år har brancheorganisationen IT-Branchen således fået 200 nye medlemmer, så den nu repræsenterer 600 virksomheder, hvilket er rekord.

"Det betyder, at vi nu er et endnu større og mere attraktivt netværk," skriver direktør Birgitte Hass i et opslag på Linkedin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs