ITWatch

KPMG: Det offentlige har kastet sig ud i leg med robotter

Robotter og bots breder sig i det offentlige og vil overtage standardprocesser. KPMG er langt med et projekt sammen med Københavns Kommune om brug af robotter på socialområdet. Det fortæller selskabet på konferencen AI & Robotics, som finder sted i dag.

Foto: Colourbox

Hos KPMG er man lige nu midt i en række projekter med Københavns Kommune. Blandt andet på socialområdet og et projekt med brug af såkaldte bots.

Et af de projekter er et forsøg med bots, der kan overtage dialogen med eksempelvis en ansat i kommunen, der har glemt sit password til systemet eller har andre standard spørgsmål.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs