ITWatch

Ingeniører afholder kritisk konference om sundhedsplatformen

Er Sundhedsplatformen en vinder eller en fejl? Ingeniørforeningen IDA afholder mandag kritisk konference om den omdiskuterede it-platform.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

IDA, Ingeniørforeningen i Danmark, afholder på mandag en kritisk konference om sundhedsplatformen. Det skriver IDA på sin hjemmeside.

"Arrangementet har til formål at belyse de udfordringer, der er knyttet til at udvikle og indføre et stort og integrerende IT-system i hospitalsvæsenet. Det vil lægge vægt på de forskellige interesser og niveauer, der er involveret i realiseringen af et så stort IT-baseret projekt, som påvirker alt fra arbejdsgange, kommunikation og standardisering til økonomi og ledelse," hedder det.

Blandt deltagerne er:

Overlæge Niels Bentzon, Herlev Hospital, der vil fortælle om konsekvenser for den kliniske praksis, patientdata og relationen mellem læge og patient.

Professor Jes Søgaard, SDU og Kræftens Bekæmpelse: Risikovurdering samt krav til kvalitetssikring af sundheds-it i relation til lægemidler og behandlinger.

Gert Galster, sund-IT: Sundhedsplatformen - hvorfor er det så svært?

Professor Jørgen Bansler, Datalogisk Institut, Københavns Universitet: Erfaringer med 'gevinstrealisering' fra USA.

Arrangementet finder sted på mandag i København.

Sundhedsplatformen kan koste Region H 730 mio. kr.

Mangler på Sundhedsplatformen kan ende med voldgiftssag  

 

 

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs