ITWatch

Politik

Ambassadør spår fransk digitaliseringsboom: "Potentialet er enormt"

FRANKRIG STEMMER: Coronapandemien har sat hidtil uset fokus på digitalisering i et af Europas største markeder. Milliarder fra euro er allerede afsat til overgangen - men hvor hurtigt det løber af stablen kan ifølge ambassadør være på spil, når franskmændene går til stemmeurnerne søndag.

Facebook-chef: "Vi kan til tider godt blive trætte at tonen i debatten"

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) mødte Facebooks danske chef for politik til debat om regeringens ønske om at regulere sociale medier. Der er fuld opbakning til indgreb, lød det fra Martin Ruby, som dog mener, medier og politikere er blinde for de ændringer, som er gennemført de senere år.

Cbrain jagter stort potentiale: Har set "stemningsskifte" i Frankrig

FRANKRIG STEMMER: Mens franskmændene søndag går mod stemmeurnerne ser danske Cbrain et Frankrig med nye muligheder for digitalisering efter en pandemi og fem års reformer. ”Under Macrons første periode har vi kunnet se, at det offentlige åbner mere op for nye løsninger,” siger global affairs-direktør, der nu stiller skarpt på central referencekunde.

Tryg vil ansætte ukrainere i it-jobs

Det store behov for it-kyndige medarbejdere får forsikringskoncernen til at kigge i retning af de ukrainske flygtninge, som for øjeblikket kommer til Danmark.

Dansk IT får ny direktør

1. maj sætter en direktør sig for bordenden i foreningen og interesseorganisationen Dansk IT. Den nye direktør kommer fra en stilling i forbrugerrådet Tænk.

1 - 25 af 3687

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs