ITWatch

Politik

Cybersikkerhed kan give unik mulighed for danske it-selskaber

Russiske cyberangreb under krigen i Ukraine står ifølge en af Europas største digitale erhvervsorganisationer til at give et massivt potentiale for digital sikkerhed. ”Som virksomhed skal oppe sit game for at komme med,” siger dansk generaldirektør.

Microsoft og Danske Medier indleder samarbejde

Situationen med Rusland og Ukraine har understreget, hvordan faktabaseret oplysning er under pres fra blandt andet krigspropaganda, deep fake videoer og internettrolls, lyder det fra Microsoft og Danske Medier.

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

1 - 25 af 3747

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs