ITWatch

Politik

Teleminister afviser kritik af 5G-auktioner

3 og Telenor får ikke opbakning fra regeringen til deres kritik af de kommende frekvensauktioner. Ifølge teleminister Dan Jørgensen (S) står TDC ikke til at få en konkurrencefordel.

Hjælp på vej til ofre for Nemid-svindel

Regeringen vil hjælpe ofre for identitetstyveri, og det vækker begejstring hos flere partier. Venstre og Dansk Folkeparti vil dog samtidig have finansministeren til at forholde sig til myndighedernes håndtering af de offentlige it-systemer, der er blevet svindlet.

Kommissionen vil forlænge roaming

EU-Kommissionen vil sikre forbrugerne fortsat lave mobil- og datapriser i udlandet og foreslår endnu billigere priser, end tilfældet er i dag.

Analytiker: Facebook fik det som de ville i Australien

De australske politikere har ændret i sit lovforslag og gjort det mere spiseligt for techselskabet, efter der blev blokeret for nyheder på de australske brugeres platform. Facebook står tilbage i en styrket forhandlingsposition, vurderer Aske Kammer.

Facebook: Præmissen i lovforslaget er ændret

Tirsdagens opblødning i konflikten mellem regeringen i Australien og Facebook skete, fordi politikerne gav sig på et afgørende punkt, der giver Facebook råderetten til selv at vælge, hvilket indhold fra medierne platformen vil bringe, lyder det fra nordisk kommunikationsdirektør.

Showdown 'Down Under' mellem medier og Facebook kridter banen op for EU

ANALYSE: Mens Facebook onsdag fjernede alle nyheder fra sin platform i Australien, indgik Google en flerårig aftale med landets største avishus om betaling for mediernes indhold. Techplatformenes vidt forskellige modtræk tester, hvad der venter i EU og følges tæt. Opgøret er en sund udvikling, mener Danske Medier.

Seneste nyt

Se flere jobs