ITWatch

Politik

Regeringen overser de mindre virksomheder i cyberstrategi

En ny cyberstrategi lanceret af regeringen tager ikke højde for de små og mellemstore virksomheder, mener flere aktører i branchen. Hos Industriens Fond spæder man nu selv 100 mio. kr. til for at øge cybersikkerheden hos de mindre virksomheder.

Telebranchen tager godt imod bredt teleforlig

Den brede politiske opbakning til teleforliget er godt nyt, lyder det samstemmende fra branchen. Aftalen bliver generelt positivt modtaget i sektoren, men flere aktører kan godt se torne i buketten af initiativerne. "Uambitiøst forlig," lyder skudsmålet fra Dansk Erhverv og IT-Branchen.

Bred politisk enighed skaber langsigtede forlig

NYHEDSANALYSE: Med et nyt teleforlig med opbakning fra alle partier ligger fundamentet til en afløser for et af de mest sejlivede politiske forlig, der har dannet fundament for dansk telebranche siden tiden før dot.com-krisen.

It-branchen omsætter for milliarder og sætter ny rekord

It-branchen satte sidste år omsætningsrekord godt båret på vej af stigende eksport og generel vækst og digital investeringsvillighed i dansk erhvervsliv. "Og lige nu kører dansk erhvervsliv for fuld blus," lyder det fra Birgitte Hass, adm. direktør i ITB.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger