ITWatch

Politik

3 udnævner tre centrale topchefer

Mobilselskabet udnævner tre nye profiler på centrale topposter. Blandt andet er der fundet en afløser for 3´s mangeårige tidligere juridiske topchef samt ny strategis direktør for den skandinaviske forretning.

Overborgmester vil forsvare København mod techgiganter

Københavns overborgmester, Frank Jensen, er klar til at tage samme skridt som Barcelona, der har udviklet et forsvar mod techselskabers indflydelse på den digitale infrastruktur. Der er bred opbakning fra Christiansborg.

Teleområdet bliver en del af regeringens klimadagsorden

Som led i en organisationsændring i Klima- Energi- og Forsyningsministeriet bliver teleområdet lagt ind under det nyoprettede Center for Klimaneturalt Danmark. Brancheforening har forståelse for, at klimaet kommer i første række.

Minister vil flytte fokus i erhvervspolitikken

Erhvervspolitik skal ikke drives gennem skattesystemet, men bør i stedet føres på en bund af viden og forskning. Det siger erhvervsminister Simon Kollerup (S) til Berlingske efter et besøg i Sillicon Valley.

Ida Auken: "Vi skal rydde op i vores egen baghave"

Radikale Venstres it-ordfører ønsker at give et stærkere mandat til Sundhedsdatastyrelsen for at få for at få samlet borgernes data. Det bliver en af hendes mærkesager som it-ordfører, siger hun til ITWatch.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger