ITWatch

Politik

Dansk Industri vil fordoble CO2-afgifterne

Offentlige og private virksomheder skal vælge de rigtige grønne løsninger, og det vil en fordobling af CO2-afgiften være incitament for, fortæller Dansk Industri i Finans.

C2IT donerer penge til skole

Softwareselskabet C2IT har doneret et ukendt beløb til en skole til brug i et projekt om digitalisering og bæredygtighed.

Digitaliseringen i EU er langt bagud for Kinas

Dansk Metal råber vagt i gevær, fordi Europa halter langt bagefter særligt Kina, der spurter derudaf, når det gælder robotisering, automatisering og digitalisering. EU sidder og fedter med strategier og rammelovgivning, men handler alt for lidt, mener dansk parlamentariker.

ITU-ledelse angriber politikere efter indgreb

ITU's  ledelse går i rette med Folketinget, efter vedtagelsen af en erklæring om aktivisme blandt forskere. ITU-ledelsen svarer at man "ikke vil tolerere personangreb eller smædekampagner rettet mod vores ansatte."

Statens udgifter til it-konsulenter steg med knap 200 mio. kr. i 2020

Regeringen har en klar ambition om, at det offentliges brug af konsulenter skal nedbringes, men sidste år steg statens udgifter til it-konsulenter, viser ny opgørelse. Erhvervsorganisationer fastholder kritik af besparelser, selvom it-konsulenterne overordnet ikke blev ramt i 2020.

Microsoft advarer om massivt hackerangreb

En bølge af hackerangreb har ramt 150 myndigheder i 24 lande. Angrebet menes at komme fra en gruppe af russiske hackere, som også slog til mod amerikanske myndigheder i 2020.

Seneste nyt

Se flere jobs