ITWatch

Politik

It-lobby jubler over aftale om digitaliseringsklar lovgivning

"En glædens dag," lyder reaktionen fra IT-Branchens Birgitte Hass over, at regeringen har landet en aftale om digitaliseringsklar lovgivning med samtlige partier i Folketinget. Lobbydirektøren frygter dog for, at politikerne vil glemme den digitale understøttelse i det daglige lovarbejde. Også Dansk It er tilfreds.

Professor: Ingen tidsfrist for EU-doms implementering i dansk telelogning

Der er ingen tidsfrist for, hvor hurtigt en afgørelse fra EU-Domstolen efterfølges i dansk lovgivning, hvilket efterlader teleselskaber i et juridisk limbo i forhold til logningsreglerne. "Det skaber stor forvirring blandt dem, som skal efterleve de retlige overlap," lyder det fra professor.

Regeringen vil gøre det lettere at hente udenlandsk arbejdskraft

Det skal være nemmere for danske virksomheder at hente specialister til landet. Derfor arbejder den danske regering på flere tiltag, som blandt andet indebærer at sænke grænsen for, hvad man skal tjene for at være i landet. Det siger erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) til ITWatch.

Lilleholt: Vi fastholder centrale teleprincipper i nyt forlig

Et nyt teleforlig kommer til at hvile på principperne om markedsbaseret udrulning og teknoligineutralitet. Det slår forsyningsminister Lars Chr. Lilleholt fast overfor ITWatch som reaktion på, at TDC og Dansk Energi tidligere i dag efterlyste snarlig afklaring.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger