ITWatch

It-investorer putter millioner i esport

Esport-virksomheden RFRSH får tilført et millionbeløb af nogle af Danmarks fremadstormende it-investorer.

Esport-holdet Astralis har tjent store penge på Counter-Strike.

Kapitalfonden Creandum og investorerne David Helgason og Tommy Ahlers lægger 7,2 mio. euro i esport-virksomheden RFRSH, fremgår det af en pressemeddelelse.

Virksomheden står bag hold som Astralis, der vandt den store turneing Eleague Major i USA og scorede 3,3 mio. kr.

Samtidig satser RFRSH også på at være et stærkt medie inden for esport.

"RFRSH-organisationer er i en perfekt position til at føre direkte transmission af esport et skridt videre, og vi er sikre på, at de nye platforme vil blive en stor kanal for brands til at nå et yngre publikum, som ikke længere bruger traditionelle medier. Vi mener, at det her er muligheden for at rykke esport-indhold til et nyt niveau," udtaler Simon Schmincke fra Creandum.

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs