Cloududbyderen OVH køber amerikansk cloudtjeneste

Den franske cloududbyder OVH er parat til at købe tjenesten Vcloud Air af amerikanske VMware. Handlen forventes at være gennemført inden sommerferien.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Den verdensledende cloududbyder OVH er klar til at smide et ukendt beløb efter cloudtjenesten Vcloud Air, som det amerikanske selskab VMware står bag.

Attraktionen for OVH ligger bl.a. i de amerikanske og europæiske datacentre i Vcloud Air. Derfor vil datacentrene sammen med kundehåndteringen og driften overgå til OVH, når handlen mellem de to selskaber falder på plads i løbet af de næste par måneder.

"Med dette opkøb vil OVH tilbyde en meget unik værdiskabelse for større enterprise-installationer, herunder rige muligheder for migration og avancerede hybrid-funktionaliteter til virtuelle datacentre. Det vil gavne alle vores kunder over hele kloden," siger Octave Klaba, der er CEO og bestyrelsesformand for OVH i en pressemeddelelse.

CEO i VMware, Pat Gelsinger, tilføjer:

"Vi har haft et langt og succesfuldt samarbejde med OVH og ser dette opkøb som en forlængelse af dette. Det gavner både vores kunder og partnere. Kunderne får gavn af OVH's globale tilstedeværelse og kundeservice samtidig med, at de beholder VMwares innovative SDDC-teknologi præcis som før." 

Når handlen er gennemført, vil OVH drive tjenesten under navnet "Vcloud Air Powered by OVH".

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også