ITWatch

Dansk softwareselskab solgt til kapitalfond

Danske Decision Focus var tidligere på efteråret tæt på et salg til amerikanere, men stifter og ejer Jon Tollerup trak stikket på handlen. Nu har han solgt majoriteten til dansk kapitalfond.

Foto: PR/Decision Focus

Kapitalfonden Via Equity overtager 75 pct. af softwareselskabet Decision Focus i en handel, der værdisætter virksomheden til et trecifret millionbeløb i den lave ende, skriver Børsen.

Det sker efter et forløb, hvor stifter og ejer Jon Tollerup i september var tæt på at indgå en salgsaftale med en amerikansk køber, men i sidste øjeblik valgte han at aflyse handlen.

Kort efter kom Via Equity på banen og overtager nu majoriteten i SaaS-selskabet, der står bag en platform til risikostyring, compliance og intern revision.

Med den nye ejer ombord vil Decision Focus skrue op for fokusset på især det amerikanske marked som tegner sig for 40 pct. af omsætningen.

“Det produkt, Decision Focus har, er fuldstændigt up to date, så der er ingen teknologisk gæld. Samtidig passer det til rigtig mange brancher, så det handler også om ikke at kaste sig ud i for meget på én gang,” siger Peter Thorlund Haahr, partner i Via Equity, om opkøbet til Børsen.

Fusion mellem danskstiftet spiludvikler og israelsk softwarefirma er på plads

Twoday køber sin første virksomhed

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs