ITWatch

Medie: Tvivl om børsnotering af Steelseries

Børsnoteringen af gamerselskabet Steelseries er ifølge mediet Inside Business ramt af tvivl blandt kommende investorer.

Foto: PR

Der er ifølge mediet Inside Business dukket problemer op for en kommende mulig børsnotering af gamerselskabet Steelseries.

Problemet kan være, at man ikke kan hente den ellers betydelige værdistigning, som ejeren, kapitalfonden Axcel, ellers havde sat næsen op efter, erfarer Inside Business.

"Kombinationen af usikkerhed i markedet og pres på konkurrenternes multipler samt det faktum, at Axcel ikke bare børsnoterer for enhver pris, betyder, at risikoen for en aflysning er steget markant. De danske investorer er stadig overvejende positive, mens udlandet er noget mere skeptisk i forhold til den pris, som Axcel gerne vil have. Vores vurdering er, at det er fifty-fifty i øjeblikket," forklarer en kilde med "indgående kendskab til den aktuelle proces" til mediet.

Gigant bliver storaktionær i GN 

Gamingselskab får nyt bestyrelsesmedlem forud for børsnotering 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs