ITWatch

It-koncern opkøber CRM-selskab

Consit Gruppen køber majoriteten af mindre dansk leverandør af CRM-løsninger.

Foto: PR/Consit Gruppen

It-koncernen Consit Gruppen køber majoriteten i Global Solutions 365, som leverer CRM-løsninger baseret på Microsoft 365.

Dermed bliver Global Solutions 365 nyeste datterselskab i koncernen, der allerede består af Dynateam, 42 Digital og Nordic NDC. Seneste tilføjelse er det digitale bureau Twin Solutions, som blev opkøbt af it-koncernen i februar 2020.

"Med købet af Global Solutions 365 styrker vi vores eksisterende CRM-forretningsområde markant, hvilket har været en vigtig målsætning for os længe", udtaler adm. direktør i Consit Gruppen, Morten Skovby, i en pressemeddelelse.

"Med Global Solutions 365 som en del af Consit Gruppen befæster vi yderligere vores strategiske struktur, hvor hvert datterselskab er specialister indenfor deres specifikke område."

Consit Gruppen har siden 1997 leveret forskellige løsninger og rådgivning inden for bl.a. ERP, BI og CRM. Global Solutions 365 havde i 2019 en bruttofortjeneste på knap 2,9 mio. kr.

It-koncern køber Twin Solutions  

Konsulentdirektør efter opkøb: Nu er vi et meget pænere it-hus 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs