ITWatch

Proactive-ejer udvider forretningen i Danmark og køber endnu et Microsoft-hus

Proactive-ejeren Fellowmind tilføjer endnu et Microsoft-hus til forretningen. Opkøbet kommer kun få uger efter, at den hollandske virksomhed købte en lignende forretning i Sverige.

Grundlæggeren af Proactive, Max Sejbæk, som i dag stadig er direktør for forretningen kalder Daxiomatic for "et perfekt match". | Foto: PR

Hollandske Fellowmind, som tidligere i år købte danske Proactive, overtager nu endnu et Microsoft-hus, nemlig danske Daxiomatic.

Det odenseanske selskab Daxiomatic er specialiserede i D365 Finance, og det er netop de kompetencer, der har gjort selskabet interessante for Fellowmind, oplyser selskaberne i en pressemeddelelse. Opkøbet vil give Fellowmind et "mere helhedsorienteret" tilbud til de danske kunder, siger adm. direktør i det hollandske selskab Emiel Putman i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs