ITWatch

Columbus bekræfter muligt salg af To-Increase

Columbus undersøge muligheden for at frasælge software-delen To-Increase. Det sker som led i en ny strategisk retning, der skal transformere Columbus til et globalt konsulenthus.

Foto: Jakob Skouboe Brandenhoff

It-selskabet Columbus bekræfter, at det ser på muligheden for at frasælge To-Increase.

Det fremgår af en meddelelse fra Columbus onsdag middag.

Informationen kommer, da den er "blevet lækket til pressen", oplyses det.

Et eventuelt frasalg er et led i den strategi, som selskabet er ved at udarbejde, og som ventes at være færdiggjort ved slutningen af året.

Og derfor har bestyrelsen valgt at sætte gang i en undersøgelse af et muligt salg og på den måde udskille softwareselskabet To-Increase.

"Set i lyset af Columbus' strategi med at blive fokuseret og simplere med øget kundefokus og en mere digital advisor tilgang, undersøger Columbus muligheden for at finde en køber af To-Increase," skriver selskabet i meddelelsen.

Udover at sikre sig en god pris og en tilfredsstillende aftale i forbindelse med et eventuelt salg, vil bestyrelsen også finde en køber, der vil være i stand til at maximere værdiskabelsen samt sikre en langsigtet vækst i softwareselskabet

Selv om it-koncernen ikke har færdiggjort den nye strategi, er et par elementer blevet offentliggjort. Allerede nu står det nemlig klart, at Columbus i fremtiden vil fokusere på at lande større og mere globale kunder.

Columbus' aktiekurs upåvirket af chefskifte 

Analytiker: Columbus' kerneforretning er også deres akilleshæl

Honoré om Columbus-exit: "Det er rigtig god timing" 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs