ITWatch

Hostingselskab på opkøbstogt i Finland

Hostingselskabet One.com overtager finsk konkurrent og gennemfører dermed det sjette opkøb på godt et år.

Foto: One.com/PR

Med overtagelsen af finske Zoner Oy går hostingvirksomheden One.com for første gang ind på det finske marked.

Opkøbet er samtidig det sjette i rækken, som One.com har foretaget siden september sidste år, og det betyder, at hostingselskabet det seneste år har købt selskaber i Danmark, Norge, Holland og Finland.

"Det finske marked minder på mange måder meget om de andre Nordeuropæiskske lande, hvor vi i dag er førende, og vi ser derfor dette køb som en god mulighed for nu også at etablere os i Finland og dermed stå endnu stærkere på det nordeuropæiske marked, når det gælder hosting og webservices," udtaler direktør for One.com Group, Stephan Wolfram, i en pressemeddelelse.

Opkøbsbølgen blev sat i gang, efter kapitalfonden Cinven i februar 2019 overtog aktiemajoriteten i One.com. Selskabet har hovedsæde i Malmø i Sverige, men blev stiftet af danske Jacob Jensen i 2002 under navnet B-one.

I dag har leverandøren af hostingløsninger og webhoteller kunder i 149 lande og beskæftiger 400 medarbejdere fordelt på syv lande. En del af dem er i Danmark, hvor selskabet Bona sidste år blev opkøbt af One.com. I juli opkøbte firmaet det danske firma Larsen Data.

Hostingselskab varsler flere opkøb

Medie: Kapitalfond sætter Itadel til salg

Hostingselskab vokser voldsomt og varmer op til flere opkøb

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger