ITWatch

Dansk Microsoft-hus opkøbt

Dansk Microsoft-hus er blevet overtaget af hollandsk opkøber, der ser selskabet som sit nordiske brohoved.

Foto: Colourbox

Danske Delegate er blevet opkøbt af hollandske Broad Horizon.

Det skriver parterne i en meddelelse.

Delegate har hidtil været under ejerskab af ledelsen, medarbejderne og kapitalfonden Blue Equity, der nu sælger ud, fremgår det.

Broad Horizon vil bruge Delegate som nordisk brohoved, lyder det.

"Samarbejdet med Blue Equity har været strålende, og vi er overbeviste om, at samarbejdet med Broad Horizon også bliver virkelig godt," siger Jakob Schou, adm. direktør i Delegate, i meddelelsen.

Delegate blev stiftet i 2006 og har i dag 125 medarbejdere. Delegate arbejder med digital transformation samt leverer it-løsninger baseret på Microsofts platform.

"Blandt kunderne finder man adskillige af Danmarks større virksomheder inden for en række forskellige brancher samt flere offentlige institutioner," skriver selskabet.

Delegate har i dag kontorer i København, Aarhus og Aalborg.

I spidsen for Delegates bestyrelse sidder Simcorps topchef Klaus Holse som afgående formand, og han er tilfreds med handlen.

"Broad Horizon får med Delegate en velpositioneret og velstruktureret virksomhed med stærk ledelse og betydelige yderligere vækstmuligheder. Det er en fornøjelse at kunne give stafetten videre fra en virksomhed i så god form, som Delegate,” siger Klaus Holse i meddelelsen.

Cloud-leverandør får ny dansk landechef

Danske digitale løsninger tiltrækker udlandet i stor stil 

Mere fra ITWatch

Dansk landechef for Oracle stopper

Det bliver et ryk opad for den danske landechef for Oracle, der fremover skal fokusere på østeuropa. Ingrid Mjøen har været hos Oracle i Danmark i små 17 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs